heipä hei kuolevaiseni!

heipä hei kuolevaiseni!
"miksi lankesin?!"

sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Paranormaalit ilmiöt ja asiat

spiritismi!



Historiaa:

 Spiritismin keksivät sisarukset Maggie ja Catherine Fox. Heidän talossaan oli alkanut kuulua rapinaa ja tömistelyä, jotka sisarusten äiti tulkitsi henkien ääniksi. Pian he "keskustelivat" talossa murhatun sielun kanssa. Spiritismi alkoi levitä, kun tyttöjen vanhempi sisko vei heidät yhdysvaltojen kiertueelle. Spiritismi levisi Amerikkaan ja Eurooppaan. Sen merkitys alkoi kasvaa erityisesti esimmäisen maailmansodan jälkeen, jolloin ihmiset halusivat ottaa yhteyttä kuolleisiin läheisiinsä. 1800-luvun lopussa tämän liikkeen aloittaneet sisarukset kuitenki paljastivat koko asian huijaukseksi. Ihmiset eivät kuitenkaan voineet uskoa sitä, sillä monissa istunnoissa oli ollut mukana joukko tiedemiehiä, eivätkä tytöt olleet liikahtaneetkaan istuntojen aikana. Jotkut olettivat tyttöjen kertovan olevansa huijareita, koska eivät enää kestäneet julkisuutta. Myöhemmin he peruivat tunnustuksensa, mutta sanoivat etteivät halua osallistua enää mihinkään istuntoihin.

Ohjeet Spiritismiin



Tarvikkeet:


Tarvitset mieluiten puulevyn tai leivinpaperipalan(ouija-lauta), lasin, kultaisen vihkisormuksen tai osoittimen(kuva), puulevylle tai paperille kirjoitat aakkoset, numerot, sanat 'kyllä' ja 'ei' ja sanan näkemiin. Keskelle voi myös piirtää pentagrammin, on makukysymys miten kirjaimet laudalle sijoitat. Myös kynttilät luovat tunnelmaa, mutta eivät ole välttämättömiä.


Säännöt:




1. Huoneesta jossa istunto pidetään täytyy poistaa seuraavat asiat: virsikirja, raamattu, peilit ja ristit. Huoneessa ei myöskään saa olla yhtään auringonvaloa.


2. Kaikki istuntoon osallistuvat laittavat etu- ja keskisormensa osoittimen, lasin tai sormuksen, mitä nyt käytätkään, päälle. Kaikkien osallistujien täytyy myös uskoa spiritismin toimivan.


3. Seuraavaksi toistetaan seuraavaa loitsua
muutaman kerran:

'Tämä on päivä, joka ei ole päivä
ja aika, joka ei ole aika,
ja paikka, joka ei ole paikka,
tahdon/tahdomme avata käytävän maailmojen välille.'
Spiritismiä voi siis pelata myös yksin.


4. Ennen kuin hengen kanssa aletaan keskustelemaan, täytyy siltä kysyä onko se kotoisin valosta. Mikäli henki on valosta, voit alkaa keskustelemaan sen kanssa. Mikäli se ei ole, se on pimeydestä, eikä sen kanssa saa keskustella KOSKAAN. Hengelle olisi hyvä olla myös kohtelias.

5. Hengeltä ei saa kysyä mitään kuolemasta, koska jos kysyt esim. 'Milloin minä kuolen?' on vastaus yleensä 'Heti'. Kesken pelin ei saa myöskään lehteä esim. käymään wc:ssä, sillä silloin ei palaa takaisin.


6. Mikäli haluat lopettaa pelin, on kysyttävä hengeltä lupaa. Mikäli et saa lupaa, odota hetki ja kysy sitten uudestaan.


7. Suoraan pelin jälkeen ei saa katsoa peiliin, koska silloin itse piru tulee kurkistamaan ja joku osallistujista voi kuolla.
 
Onnea peliin kuolevaiset!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti